Ventes lavere vekst i London

Innstramminger fra regjeringen ventes å bremse boligprisveksten i London.

Politikk

Boligprisveksten i London vil stige kun med 3 prosent i 2015, mot tidligere antatte 6 prosent, skriver Hamptons International mandag, ifølge Bloomberg.Etter at boligprisene har steget meget sterkt så langt i år ventes en endelig prisvekst for 2014 på utrolige 15,5 prosent - dobbelt så mye som tidligere antatt. - Til tross for en styrket økonomi, er det nå tegn til en endring i sentimentet i hele landet etter at den britiske sentralbanken har innført strammere reguleringer, sier en direktør i Hamptons til Bloomberg. Ifølge Lloyds Banking Group falt antallet som tror de neste 12 månedene er et godt tidspunkt å kjøpe eiendom på, til det laveste siden 2011. Oljefondet har de siste årene gjennomført flere store eiendomstransaksjoner i det europeiske finanssentrumet. Trolig har disse kjøpene bidratt positivt til det generelle overskuddet.