Eldre kvinne halshogget i London

Mann gikk amok med en machete i London torsdag.

Fra London. Foto: AP
Politikk

En 82 år gammel kvinne ble halshogget av en mann som gikk amok med en machete i London torsdag. Mannen er pågrepet, og politiet tror ikke drapet var et terrorangrep.Den 25 år gamle antatte gjerningsmannen ble observert mens han lette etter tilfeldige ofre i bydelen Edmonton nord i den britiske hovedstaden. Øyenvitner har fortalt at han gitt løs på en bil og en katt, før han beveget seg inn i en hage.Han skal ha forsøkt å angripe to personer som klarte å komme seg unna, ifølge avisa Daily Telegraph. Deretter fant han 82-åringen, som ble brutalt drept utenfor sitt eget hjem.Flere politifolk ble skadd i forbindelse med pågripelsen, og et elektrosjokkvåpen ble brukt til å uskadeliggjøre 25-åringen.Ifølge Daily Telegraph undersøker etterforskerne om mannen kan ha blitt påvirket av nyhetene om opprørsgruppen IS' halshogginger i Irak. Politiet tror likevel ikke at drapet i Edmonton var et terrorangrep. (©NTB)

Nyheter
Politikk