Hollande-eks forteller om utroskap i ny bok

Valérie Trierweiler gir ut en bok med detaljer om forholdet til Frankrikes president François Hollande.

13.02.14 - Francois Hollande and Valerie Trierweiler - Foto - Reuters
Politikk

I boka, som har den engelske tittelen «Thank You For This Moment», skriver Trierweiler blant annet hvordan ting forløp på soverommet da nyheten sprakk om Hollandes utroskap med skuespillerinnen Julie Gayet, skriver magasinet Paris-Match, som trykker et utdrag av boken. Trierweiler skal da ha tatt sovepiller og mistet bevisstheten.Hun skriver også om episoder der Hollande blant annet sier at ingen forventer mer av henne enn at hun skal være pen.Hollandes kontor var ikke klar over utgivelsen av den 320 siders lange boka, som er ventet i salg torsdag.– Vi visste ikke om boka, og har derfor ikke lest den, heter det i en uttalelse fra presidentens stab. (©NTB)