Reuters: Artilleriangrep nær Donetsk-flyplassen

Vedvarende bombardement kan høres i nærheten av Donetsk-flyplassen i Øst-Ukraina, melder nyhetsbyrået Reuters.

Politikk

Reuters' øyenvitne forteller om svarte røykskyer i området søndag morgen. Artilleriangrepene setter den skjøre våpenhvilen mellom prorussiske opprørere og ukrainske regjeringsstyrker på enda en prøve, knappe 40 timer etter at den ble inngått.Bombarderingen skjedde ifølge nyhetsbyrået i nærheten av flyplassen, som ukrainske soldater kontrollerer. Opprørerne har kontroll over byen Donetsk.Flyplassen er nå tom, og kampene skjer på en militærbase i nærheten, forteller separatister til Reuters.– Hør på lyden av våpenhvilen, spøker en av dem overfor nyhetsbyrået.– Det er et skikkelig slag som pågår der, tilføyer vedkommende. (©NTB)