To døde etter sprengningsuhell på Geilo

To personer er døde etter en sprengningsulykke på Geilo. Én person er savnet (oppdatert).

Foto: Finansavisen
Politikk

Siste: To personer er bekreftet døde etter sprengningsulykken på Geilo, opplyser politiet i Nordre Buskerud.Begge omkomne ble funnet kritisk skadd etter ulykken i Geilo sentrum. Politiet har ennå ikke identiteten til de to. En person er fortsatt savnet etter sprengningsulykken i Geilo sentrum.TidligerePolitiet i Nordre Buskerud melder at det dreier seg om en arbeidsulykke i Geilo sentrum, der en dynamittladning skal ha blitt utløst tidlig onsdag ettermiddag.Alle nødetater, inkludert fem politipatruljer, er sendt til stedet.Helsepersonell har funnet to kritisk skadde personer, mens en tredje person er savnet etter ulykken.Politiet har bedt skolen om å avvente frislipp av skoleelever i Geilo sentrum på grunn av eksplosjonen. Politiet ber dessuten om bistand fra eksperter på sprengninger.NRK melder at riksvei 7 er stengt. (©NTB)