Olav T. Sandnes blir ny TV 2-sjef

Styret i TV 2 har ansatt Egmont-direktør Olav T. Sandnes som ny sjefredaktør og administrerende direktør i TV-kanalen.

Politikk

Han vil ta over for Alf Hildrum, som går av som sjef i TV 2 den 5. januar. Hildrum vil være tilgjengelig for styret og den nye sjefen fram til kontrakten hans løper ut 30. april, skriver kanalen i en pressemelding.– Jeg ser virkelig fram til å jobbe med TV 2 og hele organisasjonen. TV 2 er en virksomhet som rommer mye kompetanse, men vel så viktig – den rommer mye lidenskap, sier Sandnes.Egmont melder at selskapet har ansatt Sandnes' arvtaker, men at utnevnelsen først vil bli offentliggjort senere i år.– Jeg ønsker Olav lykke til med nye utfordringer og vil takke ham for samarbeidet, sier styreformann Torsten Bjerre Rasmussen i Egmont. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv