«Sandberg kan løpe naken opp og ned Karl Johan uten at regjeringen faller»

Valgforsker Frank Aarebrot har ingen tro på regjeringskrise.

Valgforsker Frank Aarebrot. Foto: Scanpix
Politikk

- Det blir ingen konsekvens av bråket med Wiborg og Sandberg. Det er mye tabber og retorikk i politikken, og det finnes ingen vilje nå til å felle regjeringen, sier valgforsker Frank Aarebrot til Dagbladet.De siste dagene har vært preget av kontroverser rundt Frp. Først anklaget Erlend Wiborg eks-statsminister Kåre Willoch for å spre jødehat, deretter gav nesteleder i Frp Krf skylda for at fremmedkrigere massakrerer kvinner og barn, skriver avisen.Til slutt så Siv Jensen seg nødt til å beklage overfor en rasende Knut Arild Hareide.Men alt tatt i betraktning, Aarebrot, ser ingen reell vilje til å velte den blåblå regjeringen på grunn av Sandberg-affæren, skriver Dagbladet.- Sandberg kunne kledd seg naken og løpt opp og ned Karl Johan, uten at regjeringen faller, sier valgforskeren bestemt.- Jeg tror ikke Krf trekker seg fra samarbeidet. Om de likevel skulle være så sinte at de gjør alvor av det, vil regjeringen fortsatt ha Venstre som støtteparti. Og Arbeiderpartiet har ingen interesse av å overta regjeringsmakten nå, sier han til avisen.

Nyheter
Politikk