Dårligere vær de siste påskedagene

Påskesola har stort sett takket for seg for i år.

Politikk

Været vil neppe skape problemer for hjemfarten i Sør-Norge, men i nord ventes det vind og nedbør. På påskens nest siste dag er det nedbør på vei fra Vestlandet og nordover, og det vakthavende meteorolog Bente Wahl gjerne kaller ufyselig vær, vil vare gjennom 2. påskedag. – Det blir nedbør særlig i Nordland og Troms, og periodevis blir det kuling langs kysten, sier Wahl til NTB. I Nordland kommer nedbøren som regn i lavlandet, men som snø over 3-500 meter. Sammen med den kraftige vinden kan det bety snøfokk, påpeker meteorologen. Ytre strøk av Finnmarksvidda får også nedbør. På Vestlandet vil det som har vært av nedbør gi seg utover søndagen, og Sør-Norge vil få rolige værforhold resten av påsken. Det blir lite vind og oppholdsvær, men mye skyer. – Ingen får kjempevær 2. påskedag, men det blir ikke noe stort problem for kjøreforholdene i sør, sier Wahl. (©NTB)

Nyheter
Politikk