Labour tar ledelsen på ny måling før valget

Opposisjonspartiet Labour leder med to prosentpoeng foran statsminister David Camerons parti, viser en fersk meningsmåling, én måned før britene går til urnene.

David Cameron - Foto: AP
Politikk

Ed Milibands arbeiderparti får 35 prosent på målingen som YouGov har gjennomført for avisa The Sun. Regjeringspartiet De konservative ligger rett bak med 33 prosents oppslutning.Det EU-og innvandringsskeptiske partiet UKIP får 14 prosent på den siste målingen, mens Camerons koalisjonspartner Liberaldemokratene får 8 prosent. 5 prosent sier de vil gi sin stemme til De grønne.Verken Camerons konservative parti eller Milibands Labour ligger an til å sikre seg noe flertall i valget 7. mai, ifølge de aller fleste meningsmålingene. Britene må dermed belage seg på en ny koalisjonsregjering, og valget neste måned spås å kunne bli det mest spennende på mange tiår.

Nyheter
Næringsliv