Strømbrudd i Washington

Det hvite hus og det amerikanske utenriksdepartementet var blant regjeringsbyggene som tirsdag ble rammet av et omfattende strømbrudd i Washington.

Det hvite hus i Washington. AP Photo
Politikk

Strømmen var i 20-tiden tilbake i Det hvite hus, som i likhet med utenriksdepartementet hadde gått over til å bruke reserveaggregater som følge av strømbruddet litt over en time tidligere.Flere museer i den amerikanske hovedstaden ble også rammet.Strømselskapet Pepco Holdings opplyser at det er trøbbel med en overføringslinje i Charles County i delstaten Maryland, og at det jobbes med å rette opp i problemet.Sikkerhetsdepartementet var koblet inn i saken og overvåket meldinger om strømbrudd i Washington og nærliggende områder, sier en tjenestemann til Reuters. (©NTB)

Nyheter
Politikk