– Belastningene er blitt store

Bergen-ordfører Trude Drevland sier på en pressekonferanse at hun i lang tid har levd under for store belastninger både på jobb og på hjemmebane.

Trude Drevland - Foto - Scanpix
Politikk

– Jeg har nok litt for lenge levd under mottoet at arbeid er den beste medisin. Nå innser jeg at det ikke alltid er tilfellet, sa Drevland på en pressekonferanse i Bergen rådhus mandag ettermiddag.Hun sier belastningene, både familiære og jobbmessige er store, og at det mentale stresset har gått ut over langtidshukommelsen hennes.Hun fortalte også om det hun beskrev som lite flatterende beskrivelser av henne, blant annet som et «vandrende sirkus».Hun sa også at hun ingen skulle få vite noe om hva hun slet med på hjemmebane etter at mannen hennes, advokat Odd Drevland er dømt for underslag og etter kritikken hun selv har mottatt etter skipsdåpen hun deltok på i Venezia.– En lang periode av de siste tre og et halvt årene har jeg kjent på følelser som svik, sinne og sorg, sa Drevland.

Nyheter
Næringsliv