– Over 21 millioner mennesker, eller 80 prosent av befolkningen, har behov for en eller annen form for humanitær hjelp og/eller beskyttelse, sier FN-talsmann Jens Laerke.Fredag ble de FN-ledede fredssamtalene, som har pågått i Genève siden mandag, avsluttet uten at partene klarte å bli enige om en ny avtale om våpenhvile.Ifølge Jemens utenriksminister Riyad Yasin har Houthi-opprørerne skyld i at samtalene har mislyktes.– Vi kom hit med et stort håp, og vi er fortsatt optimistiske om at vi vil få til en fredelig løsning for Jemen. Men dessverre har Houthi-delegasjonen ikke vært interessert i å få til en framgang, sa Yasin fredag ettermiddag.Samtidig gjennomførte den saudiledede koalisjonen nye luftangrep mot Houthi-opprørerne i hovedstaden Sana. Minst ti sivile skal ha blitt drept i angrepene, ifølge lokale kilder.Konflikten i Jemen har ifølge FN kostet 2.500 mennesker livet siden flyangrepene utført av den saudiledede koalisjonen begynte i mars. Houthi-opprørerne kjemper om makten med eksilpresidenten Abd Rabbu Mansur Hadis internasjonalt anerkjente regjering. (©NTB)