«Den dagen det smeller, er det mange som vil gi denne svikeren en rask kule. Vi skøt Quisling, og denne er ikke bedre.» Det er kommentaren Meland la igjen på Facebook-profilen til «SIAN – Stopp Islamiseringen av Norge» 10. juni – i anledning enigheten i Stortinget om å ta imot 8.000 Syria-flyktninger.– Jeg er fortsatt av den oppfatning at vi ikke skal ta inn massevis av flyktninger og at Støre er en politisk motstander som har helt andre meninger enn det jeg står for. Men ordbruken burde jeg ikke brukt, sier Meland til.Han er sekretær i Spydeberg Frp og 3.-kandidat til kommunestyret i høstens valg. Innlegget er nå fjernet og Meland har lagt seg helt flat.– Man blir ivrig når man skriver og til slutt snakker man vel før man kobler inn hjernen, sier han.Meland har skrevet flere kommentarer om muslimer og flyktninger:* «Jeg venter på den europeiske borgerkrig mot muslimer.», 28. mai.* «Faktisk har ikke dette pakket noe i Norge å gjøre.», om båtflyktninger 17. mai. (©NTB)