Frustrasjon og frykt i greske gater

Forhandlingene mellom Hellas og kreditorene intensiveres. Mens aksjemarkedet jublet over nyheten, spres frustrasjonen og frykten blant den jevne greker.

Protesters take part in a demonstration in front of the parliament building in Athens June 5, 2015. Reuters
Politikk

Onsdag ble gjeldsforhandlingene mellom Merkel, Hollande og Tsipras møtt med jubel av aksjemarkedene. Det var bred oppgang både i Europa, USA og i Asia. - Vi drister oss likevel til å minne om at det er knappe tre uker igjen til forlengelsen av låneavtalen løper ut, og at det er gått drøye fire måneder siden valget i Hellas, kommenterer analytiker Magne Østnor i DNB Markets i dagens morgenrapport fra valutateamet. Mens aksjemarkedene jubler, fortviler den jevne greker. Protester i gatene er et vanlig syn.

Nyheter
Næringsliv