Representanter for Jemens eksilregjering og Houthi-opprørerne har denne uka sittet sammen i Genève, men utbyttet ble magert. Fredag gikk partene hver til sitt uten at det var oppnådd enighet om noen avtale.Houthi-opprørerne tok tidligere i år kontroll over Jemens hovedstad Sana og jaget president Abd Rabbu Mansur Hadi og hans regjering ut av landet.Presidenten sitter nå i eksil i Saudi-Arabia, som har gått til luftkrig mot Houthi-militsen. Over 2.800 mennesker er drept siden flyangrepene mot mål i Jemen startet i slutten av mars.Ifølge FNs spesialutsending til Libya, Ismail Ould Cheikh Ahmed, nektet partene å sitte i samme rom i Genève, selv om de i prinsippet hevdet å være enige om en våpenhvile.– Det er en viss vilje fra alle parter til å diskutere spørsmål knyttet til våpenhvile, etterfulgt av tilbaketrekning, sa Ismail Ould Cheikh Ahmed fredag.Hadis utenriksminister Reyad Yassin Abdullah var ikke fullt så optimistisk og sa idet han forlot Genève at det ikke var gjort framskritt under forhandlingene.FNs spesialutsending setter seg søndag på flyet til New York der han skal orientere Sikkerhetsrådet om situasjonen i Jemen. (©NTB)