Widerøe Ground Handling (WGH) har inngått intensjonsavtale med SAS om å overta bakketjenesten i Norge på samtlige stasjoner untatt Gardermoen.- Med dette blir WGH Norges desidert største operatør på bakketjenester. Det medfører at WGH vil overta medarbeidere, utstyr og kontrakter på 14 flyplasser i Norge, skriver selskapet i Pressemeldingen.Det nye selskapet skal betjene både SAS, Widerøe og eksisterende kunder, men har også ambisjoner om å vokse på flyplassene de er etablert på. WGH har nylig inngått en avtale med Wizzair på Torp som en del av den strategiske satsingen på bakketjenester i Norge.Før en endelig transaksjonsavtale skal signeres skal en del spørsmål avklares og drøftelser med de involverte fagforeningene gjennomføres. - Det er en stor virksomhet, og både SAS og WGH ønsker å få gjennomført overdragelsen så fort som mulig, men det må skje uten at det går ut over det produktet l vi leverer hver dag, sier påtroppende styreleder i WGH, Stein Nilsen.Widerøe Ground Handling er et heleid datterselskap i Widerøe. Selskapet har 220 medarbeidere og betjener i dag 29 flyplasser i Norge.