Clinton avviser å ha sendt gradert e-post

Den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton nekter for at hun brukte sin private epostkonto til å sende eller motta gradert informasjon mens hun var utenriksminister.

Politikk

– Jeg verken sendte eller mottok noe som var klassifisert på det tidspunktet, sa Clinton på et valgmøte i Iowa lørdag.Dagen før informerte generalinspektøren for etterretningstjenestene, Charles McCullough, Kongressen om at det var funnet fire eposter fra hennes konto som inneholdt gradert informasjon.Clinton sier hun ikke har anelse om hvilke eposter som er nevnt i McCulloughs brev til Kongressen.I brevet heter det at av et utvalg på 40 av de 30.000 epostene Clinton overleverte utenriksdepartementet etter at hun sluttet, var det fire som inneholdt gradert informasjon.Clinton er blitt sterkt kritisert for å ha brukt sin private epostkonto, knyttet til en privat server i hennes hjem, til arbeid mens hun var utenriksminister. Selv hevder hun at hun ikke har brutt noen lover. (©NTB)

Nyheter
Politikk