Donald Trump leder på måling i nøkkelstat

Milliardæren Donald Trump leder med klar margin over sine republikanske motkandidater i New Hampshire, en av de første statene som holder primærvalg neste år.

Politikk

En meningsmåling utført for NBC gir Trump en oppslutning på 21 prosent blant republikanerne i New Hampshire, hele 7 prosentpoeng mer enn Jeb Bush.I Iowa, staten som åpner primærvalgkampen, ligger Trump som nummer to med 17 prosents oppslutning, bare 2 prosentpoeng bak Wisconsin-guvernør Scott Walker.En CNN-måling som også ble lagt fram søndag, viser at Trump er en populær kandidat blant republikanske velgere. Over 50 prosent av de spurte vil at den frittalende milliardæren skal bli værende i nominasjonskampen, mens kun 33 prosent håper at han trekker seg.Antallet som er negativt innstilt til Trump er imidlertid langt høyere enn for andre republikanske presidentkandidater, ifølge NBC. 44 prosent av republikanske velgere i Iowa og 53 prosent i New Hampshire har et negativt inntrykk av eiendomsmogulen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv