En rekke makrotall tikker inn fra Asia

Kina offentliggjorde KPI og PPI, mens Japan har fått oppdaterte tall på maskinordre og utlendingers nettoinvesteringer.

A man walks past an electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Tuesday, Jan. 20, 2015. Asian stock markets rose Tuesday, and Shanghai rebounded from a dramatic dive the day before, after China's economic slowdown in the fourth quarter wasn't as sharp as feared. (AP Photo/Eugene Hoshiko)

KinaKonsumprisindeksen i Kina steg 1,4 prosent på årsbasis i juni. Ifølge Trading Economics var det ventet en økning på 1,3 prosent. I mai var økningen 1,2 prosent på årsbasis. Produsentprisindeksen (PPI) i Kina falt 4,8 prosent på årsbasis i juni. Her var det ventet et fall på 4,5 prosent etter at maitallene viste -4,6 prosent. JapanMaskinordre i Japan som var ventet inn på -5,0 prosent, steg overraskende 0,6 prosent på årsbasis i mai. Måneden før ble det rapportert om en økning på 3,8 prosent.Økningen i utlendingers netto aksjeinvesteringer i Japan per 4. juli var ventet å være 82,3 milliarder yen, men viste seg å være -185,4 milliarder yen. Reduksjonen i utlendingers netto obligasjonsinvesteringer i Japan per 4. juli var ventet å være 45,8 milliarder yen, men viste seg å øke med 205,2 milliarder yen.