Erna endelig i gang med valgkampen

Det var en ivrig og opplagt statsminister som startet årets valgkamp i Lofoten fredag. Hun ser fram til tre dager i et optimistisk Nordland.

Politikk

– Jeg synes valgkamp er gøy, og gleder meg til å komme i gang. Det er hyggelig å reise rundt og snakke med folk og hyggelig å fortelle hvorfor de skal stemme på gode ordførere rund omkring. Her i Lofoten og Vesterålen har vi mange dyktige Høyre-ordførere som har gjort en kjempejobb her, og som bør få seg en periode til, sier Erna Solberg til NTB.Sammen med Vestvågøy-ordfører Jonny Finnstad besøkte hun fredag formiddag den innovative legemiddelbedriften ConseptoMed på Ballstad. Med en enkel og revolusjonerende idé håper den tidligere fastlegen Christian Mide å erobre en hel verden. Med hovedkontor i Lofoten og distriktskontor i Oslo har ConseptoMed ambisjoner om å erobre verden med en innretning som gjør at du med en hånd kobler av sprøytespissen uten fare for kontaminering.– Det går veldig bra for mange deler av norsk næringsliv. Ikke minst i Nord-Norge. ConseptoMed er et eksempel på at det er vekstmuligheter for framtiden i nye næringer, sier Solberg.Fram til søndag skal hun og ektemannen Sindre Finnes kombinere avrunding av ferien og besøke lokale tillitsvalgte og lokalt næringsliv i Lofoten. Vesterålen og Bodø.– Jeg ønsker å få et nytt innblikk i mangfoldet i Lofoten, Vesterålen og Bodø og se det flotte arbeidet våre ordførere gjør. Så ønsker jeg selvfølgelig å gi dem et puff inn i valgkampen, sier statsministeren til NTB. (©NTB)

Nyheter
Politikk