Koalisjonspartner vil fortsette i regjering

– Vi vil aldri tillate at et kupp fører til at regjeringen går av, sier partilederen for det greske regjeringspartiet Uavhengige grekere.

Partileder Panos Kammenos mener långiverne gjorde et «kupp» da de tvang Hellas til å godta en avtale, men sier han ikke vil trekke partiet ut av regjering av den grunn.– Vi vil fortsette sammen med Alexis Tsipras. Vi støtter Tsipras og regjeringen, sier han.Statsminister Alexis Tsipras møter sterk misnøye i egne rekker etter å ha gitt etter for tyske krav om nye innstramminger for å oppnå en ny låneavtale med EU og Det internasjonale pengefondet (IMF).– Uavhengige grekere har hele tiden støttet regjeringen, og vil fortsette å gjøre det, men innenfor visse grenser. Disse er tegnet opp basert på mandatet fra det greske folk, både fra valget i januar og folkeavstemningen tidligere denne måneden, sier partiets talskvinne Marina Khrysoveloni.Hun sier også at det er uaktuelt å inngå i en ny koalisjonsregjering der to av opposisjonspartiene er med.