Koffert funnet ved vrakrester i Indiahavet

Restene av en koffert er funnet ved øya Reunion i Indiahavet. Funnet ble gjort nær der man onsdag fant en vrakdel som knyttes til det malaysiske flyet som forsvant i fjor.

File photo of a woman leaving message of support and hope for passengers of missing Malaysia Airlines MH370 in central Kuala Lumpur REUTERS/Damir Sagolj/Files
Politikk

Funnet ble gjort rundt 11.30-tiden torsdag, melder det lokale nettstedet Linfo. Kofferten var lukket og i svært dårlig stand.Eksperter jobber på spreng for å slå fast om vrakdelen som ble funnet onsdag, stammer fra det malaysiske flyet som forsvant i fjor.Flydelen stammer trolig fra en Boeing 777, ifølge etterforskerne. Kun ett Boeing-fly av typen 777 er antatt å ha forulykket sør for ekvator, nemlig MH370.– Det er høyst sannsynlig en vingeklaff fra en Boeing 777. Hovedetterforskeren vår har fortalt det, sier Malaysias visetransportminister Abdul Aziz Kaprawi.Malaysia Airlines-flygingen MH370 forsvant etter avgang fra Kuala Lumpur i Malaysia i mars i fjor. Målet for flygingen var Beijing, og det er fortsatt et stort mysterium hva som skjedde da flyet forsvant.

Nyheter
Politikk