Kutter luksus i Stavanger

Mange er mer forsiktige med store investeringer.

For Stavanger-butikkene som selger luksusvarer er det tøffere tider, skriver DN.Kuttede oljeinvesteringer og oljeprisfall har gitt regionen en solid smell. Og de usikre tiden har gjort at mange utsetter store investeringer.- Salget var bra i begynnelsen av året, men nå er det roligere enn det vanligvis er på denne tiden av året, sier daglig leder Rolf S. Skjervik hos Rogaland Maritime Senter til DN.- Vi selger fortsatt en del småbåter og bruktbåter, men det selges klart mindre av dyre båter, sier Skjervik til avisen.Alt er riktignok ikke mørkt, og flere andre bransjer opplever foreløpig lite til oljefallet. - Vi var spent på hvordan utviklingen ville bli da vi så oljeprisfallet og alle som mistet jobben, men heldigvis har ikke dette påvirket oss ennå. Det har vært et godt halvår med omsetningsvekst, sier daglig leder i Askeland Ur og Smykker, Anders Askeland, til DN.