«Mistenkelig veske» funnet ved kosherbutikk i København

Politiet i København har tilkalt bombeeksperter etter at det som betegnes som en mistenkelig veske, ble funnet utenfor en kosherslakter på Østerbro.

Politi, København. (AP Photo/Polfoto, Jens Dresling).
Politikk

Dansk politi har sperret av Helsingør-motorveien i krysset ved Tuborgvej, etter først å ha sperret av Lyngbyvej på Østerbro, der den aktuelle vesken ble funnet.– Vi tar ingen sjanser i sånne situasjoner og har tilkalt en sprengstoffhund som skal ut og undersøke vesken, sier vaktsjef Henrik Brix i København-politiet til Jyllands-Posten.Det var en politipatrulje som oppdaget vesken tidlig mandag morgen. Den sto utenfor en jødisk forretning som i april ble utsatt for hærverk. Da hadde noen kastet en stein mot ruten til slakteren og skrevet «jødesvin» på fasaden.

Nyheter
Politikk