Sommerværet fortsatt ikke i sikte

Ustabilt vær med regnbyger og temperaturer under 20 grader. Statsmeteorologen beklager at det ikke er optimalt sommervær i vente.

grått vær og regn Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Politikk

– Det er ikke lyse utsikter for noen del av landet, egentlig, sier meteorolog Per Egil Haga ved Meteorologisk institutt til NTB.I nord kan det bli noen lysglimt fredag, men helgen domineres av kjølig vær. Før helgen har Nordland, Tromsø og Finnmark hatt rundt 20 grader flere steder, men lørdag og søndag vil temperaturen ifølge Haga være «nøktern» og ligge rundt 10 til 12 grader, kanskje opptil 14 noen steder.I sør fortsetter været som det har vært i det siste, med moderate temperaturer opp mot 20 grader.– Det blir et ustabilt vær med regnbyger og perioder med sol om hverandre, sier Haga. Bygene vil ikke gi seg før søndag kveld, og regnværet begynner på igjen etter et opphold mandag, opplyser meteorologen. (©NTB)

Nyheter
Politikk