Stoltenberg bruker sommeren på bokskriving

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal bruke sommerferien på å skrive sin selvbiografi. Når boken kommer ut er ikke avklart.

Politikk

Det er forlaget Gyldendal som skal gi ut boken, som skal handle om Stoltenbergs politiske liv.– Det er et ansvar å bidra til å dokumentere den delen av norsk politisk historie som jeg har vært med på, fra barndommen, AUF-tiden, da jeg var i Arbeiderpartiets ledelse og tiden som statsråd og senere statsminister, sier Stoltenberg til NRK.– Det føles også godt å skrive seg gjennom det, men det er begrenset hva jeg får tid til som generalsekretær i NATO, så jeg skal jobbe litt med boken i sommer, sier han.I fjor sa Stoltenbergs nærmeste rådgiver, Randi Ness, til VG at de ville komme tilbake med dato og år for utgivelse senere.

Nyheter
Næringsliv