Venter mye nedbør på Østlandet i helgen

Det ventes mellom 30 til 40 mm regn på Østlandet lørdag og søndag, opplyser Meteorologisk institutt.

Regnvær i Oslo. Foto: HegnarOnline
Politikk

– Regnet har allerede kommet til Halden og er på vei nordover. I 16-tiden lørdag kommer nedbøren til Oslo og det vil regne i løpet av de neste 24 timene, forklarer vakthavende meteorolog Ingrid Berntsen ved Meteorologisk institutt til NTB.Meteorologene har sendt ut et obs-varsel om nedbøren for Østfold, Oslo, Akershus og Hedmark.– Det er relativt mye, men ikke slik at vi venter store skader. Det blir hva vi kaller et vått døgn, sier Berntsen.Etter hvert vil nedbøren bevege seg videre til Trøndelag og Nordland, men minker noe nordover.– Utover morgendagen søndag vil det bli gradvis lettere vær aller først i sør. Det er ventet bedre vær i Oslo klokka fire søndag ettermiddag, avslutter Berntsen. (©NTB)

Nyheter
Politikk