Vrakdel i Indiahavet trolig fra Boeing 777

Etterforskerne av flydelen som er funnet i Indiahavet føler seg svært sikre på at den stammer fra en Boeing 777, samme modell som MH370-flyet som forsvant i fjor, sier en amerikansk tjenestemann.

Fly fra Malaysia Airlines AP Photo/Joshua Paul
Politikk

En av Boeings egne flysikkerhetsinspektører er blant etterforskerne som har identifisert den to meter lange vingeklaffen som en del av bakkanten av en 777-vinge, sier tjenestemannen til nyhetsbyrået AP.Flydelen ble funnet ved den franske øya Réunion øst for Madagaskar og ble onsdag undersøkt av eksperter.Den malaysiske regjeringen har dessuten sendt et team for å bistå i granskingen.– Uansett hvilken vrakdel som er funnet, må den verifiseres før vi kan bekrefte om den tilhører MH370. Derfor har vi sendt et team som skal undersøke saken, og vi håper at vi kan identifisere vrakdelen så raskt som mulig, sa samferdselsminister Liow Tiong Lai.

Nyheter
Politikk