Whitney Houstons datter er død

Bobbi Kristina Brown, datter av musikerne Whitney Houston og Bobby Brown, har gått bort, 22 år gammel, melder TMZ.

Whitney Houston - Foto: Scanpix/Ap
Politikk

Ifølge underholdningsnettstedet døde Brown på pleiehjemmet der hun ble innlagt i slutten av juni. Hun har angivelig vært tilkoblet respirator siden hun ble funnet livløs i hjemmet sitt i Atlanta 31. januar.Da Brown ble innlagt på pleiehjemmet, skal familien ha bestemt seg for å slutte å gi henne medisiner. De fikk da beskjed om at det ikke var sjanse for at hun ville komme til bevissthet igjen.Da 22-åringen ble funnet livløs i badekaret i januar, hadde hun ifølge politiet ligget med hodet under vann i to til fem minutter. Hun ble da fraktet til sykehus og lagt i kunstig koma.Siden hendelsen har det vært krangling mellom Browns nærmeste om hva som skjedde og hva slags behandling hun skulle få. Blant annet er Browns tidligere samboer, Nick Gordon, saksøkt for fysisk mishandling og tyveri fra hennes bankkonto.Browns mor, den verdenskjente artisten Whitney Houston, ble funnet druknet i et badekar i Beverly Hills i februar 2012. Hun var påvirket av kokain og hadde en hjertefeil.

Nyheter
Politikk