Ap satser på hjemmesnekret rødgrønt samarbeid

Sonderingene om hvem som skal samarbeide med hvem er i full gang i Oslo.

Arbeiderpartiets Raymond Johansen satser på forhandlinger i hjemlige omgivelser.Flere av sonderingsmøtene så langt har vært holdt hjemme i villaen hos Raymond Johansen i Groruddalen, skriver Aftenposten.– Første skritt i forhandlingene blir å skape tillit, prate sammen, bli kjent og drikke mye kaffe. Så starter vi derfra og får oversikt over hvilke saker som er de absolutte viktigste for partiene, sier Aps byrådslederkandidat.Ap har innledet sonderinger om rødgrønt byrådssamarbeid med Rødt, SV og De Grønne.De Grønne har flat struktur. Et forhandlingsresultat må derfor godkjennes av et bredt sammensatt representantskap bestående av representanter fra fylkesstyret, den nye bystyregruppen, alle lokallagene og representanter for Grønn Ungdom, skriver Aftenposten. (©NTB)