Charlie Hebdo flytter inn i nye, sikre kontorer

Ni måneder etter terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo, flytter redaksjonen inn i et toppsikret lokale i Paris.

Flowers are laid near the headquarters of magazine Charlie Hebdo in Paris, Friday Feb. 6, 2015. Brothers Said and Cherif Kouachi killed 12 people in a terror attack at the offices of French satirical publication Charlie Hebdo on Jan. 7. The two gunmen, were killed by French police two days later. AP Photo/Remy de la Mauviniere
Politikk
Det opplyser kilder til nyhetsbyrået AFP.Redaksjonen har inntil nå holdt til i lokalene til den franske avisen Liberation, hvor de overlevende ble tatt imot like etter terrorangrepet.Tolv personer ble skutt og drept i angrepet mot Charlie Hebdo, og ytterligere fem personer ble drept i andre angrep i dagene som fulgte.Brødrene Said og Cherif Kouachi, som sto bak angrepet mot Charlie Hebdo, ble til slutt drept av politiet. (©NTB)