Chateau Neuf i Oslo kan bli nedlagt

Det Norske Studentersamfund (DNS) vurderer å flytte fra Chateau Neuf på Majorstua og inn i lokaler i St. Olavs gate på Tullinløkka.

Chateau Neuf, nedlagt

– Vi har problemer med den økonomiske driften på Chateau Neuf, men viktigere enn dette er at vi nå tenker en løsning som dekker behovene til framtidens studenter, sier DNS-formann Andreas Slørdahl til Khrono.Planen er at Universitetet i Oslo (UiO) og Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) skal samarbeide om prosjektet. Denne uken var rundt 40 personer på befaring i St. Olavs gate 32, som eies av Statsbygg.– Vi synes dette er veldig spennende. Det er over 20 ulike institusjoner i høyere utdanning i Oslo. Gjennom et slikt hus vil man få et felles møtested på tvers av utdanninger og institusjoner, mener studiedirektør Marianne Brattland ved HiOA. (©NTB)