Elden blir ikke overrasket om Drevland blir siktet

Bergens-ordfører Trude Drevlands advokat John Christian Elden sier han ikke er kjent med at hun er siktet for korrupsjon, men at det ikke vil overraske han om hun blir det.

– Hun er ikke siktet så langt vi er kjent med. Jeg har nettopp snakket med aktor som er ukjent med hvorfor Bergens Tidende har hevdet det, skriver Elden i en tekstmelding til NTB.Bergens Tidende skriver fredag at både havnedirektør i Bergen, Inge Tangerås, og Bergens-ordfører Trude Drevland er siktet for grov korrupsjon. Politiet i Hordaland bekrefter siktelsen mot Tangerås overfor NTB, men vil ikke bekrefte at det er tatt ut siktelse mot Drevland.På spørsmål om Elden har grunn til å tro at det vil komme en siktelse av Drevland for grov korrupsjon, svarer Elden at det i så fall må komme som en følge av formaliteter som at politiet skulle ønske å ta beslag eller lignende.Han skriver videre at han ikke vil bli overrasket om det skjer.– Det ville vært naturlig i en slik undersøkelse, skriver Elden.