- Jeg håper vi unngår en kraftig rekyl i oljeprisen

Olje- og energiminister Tord Lien vil gjerne har oljeprisen opp, men håper en rekyl kan unngås.

Scanpix

Til tross for pessimisme i oljefylkene, står ikke olje- og energiminister Tord Lien klar til å rykke ut med krisetiltak og støttepakker av den grunn, skriver Dagens Næringsliv.-  Jeg tror vi skal lykkes med å beholde den nødvendige kapasiteten i leverandørindustrien. Men det er ikke gitt at vi trenger all kapasiteten vi hadde i 2014, sier Lien til avisen.Han håper at oljeprisen  snart kan komme opp på et bærekraftig nivå, og at jojo-bevegelsene dempes.- Jeg håper vi unngår en kraftig rekyl i oljeprisen, og at den i stedet går opp til et stabilt og bærekraftig nivå. Men jo lengre nedturen varer og jo dypere den går, dess sterkere blir rekylen, påpeker olje- og energiministeren overfor DN.