Sju års fengsel for voldtekt av eldre kvinne

En 23 år gammel mann fra Skien er dømt til fengsel i sju år for å ha voldtatt en 69 år gammel kvinne foran hennes 88 år gamle mor.

Norges lover

Nedre Telemark tingrett skriver i sin dom at voldtekten var dypt krenkende for begge kvinnene, både for 69-åringen som hjelpeløst ble utsatt for voldtekten, og moren som måtte se på det, skriver Telemarksavisa.23-åringen brøt seg inn hos den eldste av de to kvinnene i desember i fjor. Hun rakk å ringe datteren sin som bodde i nærheten. Da datteren kom til stedet, ble hun slått og sparket før hun ble voldtatt.Moren fikk varslet politiet via trygghetsalarmen, og 23-åringen ble pågrepet på stedet.Mannen kom fra julebord før hendelsen. Han hadde høy promille, og har sagt at han ikke husker noe av det som skjedde. (©NTB)