Skandiabanken kutter renten med 0,20 prosentpoeng på alle boliglån for alle kunder. En effektiv rente på 2,30 prosent på lån over 2 millioner kroner innenfor 75 prosent av boligens verdi er ifølge banken markedets beste rente for alle typer kunder.- Hos oss er alle kunder like viktig. Kundene skal være sikker på at de får den beste prisen vi kan tilby, uten at de må være medlem i en organisasjon eller ringe og prute, sier Magnar Øyhovden, leder for Skandiabanken i Norge, i en pressemelding.
Fart på bilOgså innskudd
Skandiabanken finner også rom for å kutte renten på billån med 0,45 prosentpoeng. Billigste billån etter endringen er på 4,55 prosent.- Kundene må være obs på at andre lokker med kampanjerente for så å sette den opp etter kort tid. Det er også vanskelig å sammenligne priser siden mange oppgir nominell rente. Skandiabanken opererer kun med effektiv rente siden det er den som sier hva kunden skal betale, sier Øyhovden.Ved å senke renten på både boliglån og innskudd opprettholder banken balansen. Renten på innskuddsproduktene reduseres fra 0,10 prosentpoeng på brukskonto til 0,50 prosentpoeng på BSU. Høyrente reduseres med 0,30 prosentpoeng.