Storebrand kutter boliglånsrenten med inntil 0,15 prosentpoeng. - Som en av svært få banker satte vi ned renten for kun en måned siden, og nå gjør vi det igjen, kommunikasjonssjef Hanne Gudding i Storebrand i en pressemelding.
Beste rente: 2,18 prosentInnskudd også
Bankens laveste nominelle rente blir 2,10 prosent (2,18 prosent effektivt), og vil gjelde for Storebrands utvidede Boliglån for unge-produkt, BLU40.Beste rente på ordinært Boliglån blir 2,30 prosent nominelt og 2,38 prosent effektivt, og gjelder for kunder i Storebrand Fordel (kunder med tjenestepensjon i Storebrand). Beste rente for øvrige helkunder med boliglån blir nominelt 2,40 prosent og 2,49 prosent effektivt. Renten settes i dette tilfellet ned med 0,10 prosentpoeng for disse to kundegruppene. Innskuddsrentene settes også ned. Beste sparerente etter endringen blir 1,00 prosent.For nye lån gjelder nye betingelser fra 30. september. For eksisterende lån gjelder betingelsene fra og med 7. desember. Innskuddsrentene settes ned fra samme dato.