– Når det gjelder lederskap, får Putin toppkarakter. Vår president gjør det ikke så bra, sa Trump på TV-kanalen Fox News tirsdag.Ifølge nyhetsbyrået AP har den republikanske presidentkandidaten kommet med lignende uttalelser tidligere.Trump gjentok også at det kan være lurt å la Russland ta opp kampen mot den ekstreme opprørsgruppen IS i Syria. I tillegg tror Trump at den syriske diktatoren Bashar al-Assad kan være bedre enn alternativene.– Kanskje han er bedre enn folkene vi er ment å skulle støtte. For vi aner ikke engang hvem vi støtter, sa presidentkandidaten.Trump stilte tirsdag i Fox News-studioet for første gang siden han innledet boikott av den konservative TV-kanalen i august. Grunnen var at han mente han fikk for krasse spørsmål fra en kvinnelig debattleder fra Fox News under en debatt for republikanske presidentkandidater.Etterpå antydet Trump at debattlederen hadde hatt mensen, noe som utløste en bølge av kritikk av «The Donald». (©NTB)