All informasjon var slettet på serveren da containerselskapet GMM ble slått konkurs av Heje-stiftelsen, som nå risikerer flere søksmål, skriver Dagens Næringsliv.- Alt var slettet da vi fikk tilgang til serveren i selskapet. Vi hadde betalt for kundeoversikter, produkttegninger og mailinglister som er verdifull informasjon for oss, men serveren var tom. Også ordrereserve og regnskap og epost­server var slettet, sier daglig leder og eier i containerselskapet BNS, Haakon A. Thorsen, som for et par uker siden fikk tilslaget på resten av det som var igjen i konkursboet.Bostyrer i konkursboene, Kjetil Schonhowd, konkluderer ifølge avisen i sin foreløpige innberetning med at det er skjellig grunn til mistanke om bounndragelse og feilaktig fordeling mellom kreditorer. Han har derfor politianmeldt stiftelsens forretningsfører og styreleder, Harald Røer, samt to som har jobbet for ham med GMMI gjennomgangen har BNS funnet flere bevis på at stiftelsen har overført verdier til selskapet Master GMM Nordic. Nå vurderer de å saksøke stiftelsen og Røer. Det gjør også Nordea, som er største kreditor i GMM-konkursen.- Jeg har ingen kommentarer utover det jeg tidligere har fremholdt. Vi vil forholde oss til de berørte parter for å oppklare ulike forhold rundt denne saken, sier Røer til DN.