Det ersom står for kåringen. På toppen troner danske Lars Rebien Sørensen, som er toppsjef i legemiddelfirmaet Novo Nordisk. Selskapet er Danmarks største målt i børsverdi. 80 prosent av selskapet virksomhet er målrettet behandling av diabetes, skriver Ritzau.Baksaas inntar sjuende plassen på lista, uten at det nevnes at han ikke lenger er konsernsjef i Telenor. Han overlot sjefsstolen til Sigve Brekke i august. Baksaas hadde da vært øverste leder i Telenor i 13 år.Harvard Business Review skriver at de har endret noe på hva som vektlegges når listen skal lages. Tidligere var det bare de harde tallene som avgjorde, nå tas det også hensyn til hvordan selskapet gjør det på områder som miljø, sosialt engasjement og ledelse. Skjeler en kun til det økonomiske hadde Baksaas endt på 34. plass på listen. (©NTB)