Bedrageridømt etterlyst av politiet

Thor Kaste Dahl (44) er etterlyst gjennom Interpol for ikke å ha møtt til soning. Han er dømt til to år og åtte måneders fengsel for bankbedrageri.

I etterlysningen hos Interpol er både bedragerisaken og en tidligere narkotikasak nevnt som anklager mot 44-åringen, melder VG.– Jeg er informert om at han er ønsket til soning. Utover det har jeg ingen kjennskap til saken, sier 44-åringens forsvarer Morten Furuholmen til VG.I mars i år tilsto Thor Kaste Dahl å ha vært sentral i bankbedragerier for 36,5 millioner kroner. Ifølge dommen, lånte tre ulike banker ut millioner av kroner til kjøp og utvikling av hyttetomter i perioden 2011 til 2014 – men prosjektene ble aldri realisert.Thor Kaste Dahl var blant Nokas-dømte David Toskas nærmeste venner på slutten av 1990-tallet.