Caitlyn Jenner slipper tiltale etter bilulykke

Den kjente realitystjernen Caitlyn Jenner blir ikke tiltalt i forbindelse med bilulykken hun var involvert i tidligere i år.

This 2015 image provided by courtesy of E! shows Caitlyn Jenner in the first official promotional trailer for the new documentary series, "I Am Cait," in Southern California. The show premieres Sunday, July 26, 2015, at 9 p.m. PDT on E! (E! via AP, File)

Påtalemyndigheten manglet bevis for at 65 år gamle Jenner kjørte på en uforsvarlig måte da hennes Cadillac Escalade, med en tilhenger på slep, braste inn i to biler på Pacific Coast Highway 7. februar.En 69 år gammel kvinne omkom og fem personer ble skadd, blant dem flere barn.Caitlyn Jenner, tidligere kjent som Bruce, har en fortid som idrettskjendis, og var i en periode på 1970-tallet verdens fremste tikjemper.