Elden kom inn på Stortinget denne uken

Forsvarsadvokat John Christian Elden var denne uken for første gang på Stortinget som folkevalgt.

Forsvarsadvokat John Christian Elden kom inn på Stortinget for første gang denne uken. Han ble nemlig innkalt som tredje vara på Oslo Høyres liste, skriver Dagens Næringsliv.- De ringte for halvannen uke siden. Jeg tenkte at dette blir gøy. Jeg måtte bare rydde litt i kalenderen, sier Elden, og påpeker at hans forventninger til hva han kan utrette disse dagene er minimale.-  Jeg prøver å finne ut om jeg kan ta replikk på kongen, men det er jeg ikke overbevist om går an. Derfor kan jeg nok ikke stille spørsmål om båtturen til sønnen, sier monarkitilhengeren lattermildt til avisen.Elden fant imidlertid en  dag å debutere på. Torsdag ble nemlig ny straffelov innført, noe som har i årevis har vært en kampsak for Elden.- Straks jeg kom på Stortinget, var den på plass, sier han til DN.