Journalist Tom Kankkonen spurte Erdogan hva han vil si til folk som frykter at han styrer landet mot et diktatur og sier at han hadde noe med lørdagens terrorangrep å gjøre.Spørsmålet, som ble stilt under en pressekonferanse med Erdogan og Finlands president Sauli Niinistö, er hovedoppslaget på onsdagens forside av den regimekritiske avisen Cumhuriyet.Også avisen Hurriyet har viet mye plass til episoden, mens andre aviser som ikke har for vane å kritisere presidenten, er mer forsiktige i sin dekning.Erdogan svarte journalisten at det ikke ville vært mulig å stille et slikt spørsmål dersom landet hadde vært et diktatur, og at slike påstander kommer fra folk som har mistet privilegier.– Hvis en tyrkisk journalist hadde stilt samme spørsmål, kunne han nok mistet jobben eller det som verre er, sier Kankkonen, og viser til de mange journalistene som har blitt tiltalt i landet. (©NTB)