15,3 millioner seere fikk med seg det som i realiteten ble en duell mellom de to fremste presidentkandidatene på demokratisk side i den amerikanske valgkampen. Det er nesten halvannen gang så mange som da Clinton møtte Barack Obama til debatt våren 2008.Demokratenes fem kandidater får likevel langt mindre oppmerksomhet enn sine republikanske motparter. Med et felt som er tre ganger så stort og inkluderer oppmerksomhetsmagneten Donald Trump, har de republikanske debattene klart å trekke 23,1 millioner seere til CNN og 24 millioner til Fox News.Samtidig hører det med til seerregnskapet at CNNs Demokrat-debatt tirsdag også ble strømmet live på nettet, hvor opptil 980.000 brukere fulgte med samtidig.Det mest populære øyeblikket i debatten var da Sanders erklærte at amerikanerne nå er «drittlei» av å høre om Clintons epostserver. Mange spolte tilbake for å se akkurat den replikken om igjen. (©NTB)