Rentekutt i Landkreditt Bank

Landkreditt Bank gleder kundene med rentekutt. Bønder har aldri fått lavere renter.

Landkreditt Bank setter ned boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng, til en ny beste rente på 2,25 prosent, skriver banken i en pressemelding onsdag. Og renten på 2,25 prosent er ifølge banksjef Ole Laurits Lønnum oppnåelig for alle kunder, «så lenge betjeningsevne og sikkerhet er tilfredsstillende». - Det spiller ingen rolle hvor mange år du er, eller om du er medlem av en bestemt organisasjon - alle kunder er like viktige for oss, og har de samme mulighetene, sier han.- Fantastisk vekstBanken kan også fortelle om stadig flere boliglånskunder. Frem til og med 30. september har volumet på boliglån økt med 22,5 prosent i 2015, noe som gir et rekordhøyt volum i personmarkedet. - Vi har hatt en fantastisk vekst på boliglån i 2015. Vi er i gang med en mer offensiv vekststrategi, og skal fortsette å ta markedsandeler, også i personmarkedet. - Konkurransedyktige priser er en viktig del av strategien, sier Lønnum.Historisk lav renteLandkreditt Bank kutter også renten på landbrukslån, med inntil 0,25 prosentpoeng til ny beste rente for kundene i landbruket på 2,95 prosent. For første gang i bankens historie er renten på landbrukslån nå under 3-tallet.Renteendringene på lån trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 10. desember for eksisterende kunder.Landkreditt Bank justerer også innskuddsrenter som følge av det lave rentenivået i markedet.