«Tragisk», mener meglertopp om skatteøkning

- Det er urimelig å gjøre det på denne måten, sier Nils O. Nordvik

Nils Nordvik. Foto: Eivind Yggeseth, Kapital.

Regjeringen øker skattetrykket på inntekter over to millioner. Eiendoms­megler Nils O. Nordvik legger ikke skjul på hva han mener om akkurat det, overfor DN.- Det er urimelig å gjøre det på denne måten - og tragisk at det er den blåblå regjeringen som gjør dette. Her jobber vi for å skape arbeidsplasser, og så blir vi straffet på denne måten. Det er svært mange som mener det samme som meg, sier Nordvik til avisen.Det er ikke økningen i seg selv som irriterer meglertoppen, men at det er den blå regjeringen som bidrar til at folk i hans inntektsklasse må betale mer i skatt.Han mener flat beskatning ville gitt et mer rettferdig skattesystem.- Jeg betaler over 50 prosent. Så av en inntekt på tre–fire millioner kroner går over halvparten i skatt. Det må jeg bare regne med, sier Nordvik til DN.