Beskyttelsesdrakter stjålet fra sykehus i Paris

Beskyttelsesdrakter er stjålet fra et sykehus i Paris, melder nyhetsbyrået AP. Tyveriet har vekket frykt for muligheten for et kjemisk angrep.

PARIS, FRANKRIKE 20061107:Eiffeltårnet i Paris fotografert fra Trocadéro.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Poppe, Cornelius
Politikk

Et begrenset antall drakter er forsvunnet, bekreftet helsemyndighetene i Paris søndag. Myndighetene ønsket ikke å kommentere meldinger i mediene om at det dreier seg om et titall hermetisk forseglede beskyttelsesdrakter, over 30 par sko som er motstandsdyktige mot kjemiske stoffer, samt hansker og antibakterielle masker.Utstyret befant seg på et låst rom på et av sykehusene i Paris. En formell anmeldelse av saken ble levert torsdag, samme dag som statsminister Manuel Valls sa til nasjonalforsamlingen at det er risiko for angrep der det kan bli benyttet kjemiske og biologiske våpen. (©NTB)

Nyheter
Politikk