Budsjettforhandlingene trolig i havn mandag

De fire samarbeidspartiene møtes igjen klokken 8 for å fortsette budsjettforhandlingene på Stortinget.

Fra venstre: Trine Skei Grande (V) Siv Jensen (Frp), Erna Solberg (H), og Knut Arild Hareide (KrF) - Foto: Scanpix
Politikk

Venstres Terje Breivik fortalte søndag at de begynte å se konturene av en avtale i løpet av mandagen.Etter det TV 2 kjenner til har det blitt flyttet på fem milliarder kroner i løpet av forhandlingene.Partene har trolig klart å enes om et opplegg for de vanskelige sakene som bistandspolitikken, klimagassutslippene og skatteopplegget. Men det er mange andre saker i statsbudsjettet som må avklares, ifølge NRK.Det ligger an til at resultatet kan presenteres mandag, men det er usikkert om det kan skje innen fristen politikerne har satt seg, som er klokka 12. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv