Frp fortsetter fremgangen

Fremskrittspartiet går mest fram og får en oppslutning på 18,2 prosent i Dagens Næringslivs partibarometer. Partiet gjorde også et kraftig byks på meningsmålinger i Dagbladet og VG tidligere denne uka.

Politikk

I Dagbladets meningsmåling fikk Siv Jensens parti en oppslutning på 17,5 prosent og i VGs 16,1 prosent.I Dagens Næringslivs partibarometer for november, som er utført av Sentio Research, går Frp fram med 5,9 prosentpoeng. I samme måling går Høyre tilbake med 2,2 prosentpoeng til 20,3 prosents oppslutning. Størst er nedgangen for Arbeiderpartiet, som går tilbake 2,8 prosentpoeng. Partiet er fortsatt landets klart største med en oppslutning på 34,9 prosent.For de andre partiene viser meningsmålingen dette resultatet: SV 3,0 prosent (-0.2), Rødt 1,6 prosent (+0,6), Senterpartiet 5,5 prosent (+1,5), Miljøpartiet De Grønne 2,8 prosent (+1,9), Kristelig Folkeparti 5,6 prosent (-0,4), Venstre 5,2 prosent (-1,6). (©NTB)

Nyheter
Næringsliv